THE AVOCADO SHOW WILLEMSPARK

THE AVOCADO SHOW WILLEMSPARK Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Avocado Show Willemspark. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 12:30 Best oke, niet super. Maar vooral pittige prijzen voor de hoeveelheden die je krijgt.
23 apr 2022 om 12:17 Poke bowl besteld, ik vond de portie klein in verhouding tot de porties bij andere horecagelegenheden. De avocado was keihard en niet eetbaar. De Poke Bowl was ook niet vers, je proeft dat het voor lange tijd in de koelkast heeft gestaan. Erg jammer.
22 apr 2022 om 15:38 Heerlijk! Wel lange bezorgtijd
19 apr 2022 om 20:26 Het is niet meer zoals ik gewend was. Ik vreesde het al een beetje na het lezen van de reviews... De avocado was duidelijk niet rijp, keihard en totaal niet eetbaar. De toetjes die we hadden besteld waren zelfs over de datum... Nooit weer.
18 apr 2022 om 13:49 Zou willen dat het sneller kwam. Maar heb er wel begrip voor. Eten was heerlijk!
31 mrt 2022 om 19:54 Gezien de weersomstandigheden snelle bezorging. Goed eten, maar niet wat afgesproken was; specifiek gevraagde saus niet geleverd en dat gold ook voor een beloofd cookie. Dat extraatje had niet gehoeven, maar eenmaal beloofd wel zo netjes te leveren.
28 mrt 2022 om 18:14 Truffle shuffle salad was too salty to eat. Also, the portion was too small for 14,50 euros.
14 feb 2022 om 17:16 2 uur wachten
23 jan 2022 om 18:03 Bijna 2 uur gewacht op mijn een salade en een water…
23 jan 2022 om 3:43 Overschat. The Avocado show is niet meer zoals het was in essentie in vergelijking met een paar jaar terug.
20 jan 2022 om 19:15 poke bowl portie is karig klein
13 jan 2022 om 15:02 Gerechten waren ok, maar niet bijzonder. Wel 40 minuten langer moeten wachten op bezorging.